Indlæser kort...

Hvornår
Dato - 18/09/2017
9:00 - 16:00

Tilmeldingsfrist
04/09/2017 09:00

Sted
Roskilde Kommune, auditoriet

Antal tilmeldinger
9 tilmeldte (41 pladser tilbage)

Hent kalender: iCal


Danske virksomheder og offentlige myndigheder har et lille års tid til at indføre de nødvendige procedure, som skal sikre overholdelse af kravene i den databeskyttelsesforordning, som EU har vedtaget. Senest den 25. maj 2018 skal forordningen nemlig være implementeret i alle medlemslandene.

Det betyder nye krav og nye regler. Denne workshop giver dig en grundig introduktion til databeskyttelsesforordningen, kravene, det nye og betydningen af den. Derudover præsenteres både kommunale og private perspektiver og best practice eksempler på forordningen, som efterfølgende diskuteres på workshoppen. Derudover vil du vil få inspiration til, hvordan du konkret kan gå i gang med etableringen af forordningens krav i din organisation eller virksomhed.

På workshoppen får du en grundlæggende indføring i de krav, som den nye databeskyttelsesforordning stiller til organisationen, uanset om den er offentlig eller privat. Du får svar på, hvilke procedurer og kontrolprocesser, der skal indføres, og hvor ansvaret skal placeres i virksomheden.

Du vil få inspiration til, hvordan du kan gå i gang med etableringen af forordningens krav i din organisation eller virksomhed.

Workshoppen varer 1 dag. Formen er dels oplæg og dels diskussioner og drøftelser af konkrete cases og best practice eksempler fra kommuner og virksomheder, som allerede er i gang med forberedelserne til indførelsen.

Du får viden og inspiration til:

  • – Introduktion til bestemmelserne i forordningen
  • – Krav til organisering
  • – Bødebestemmelser
  • – Eksemplificering via cases i private og offentlige virksomheder
  • – Tredjeparts dataforhandleraftaler
  • – Hvordan skal vi som GIS-folk håndtere sammenstillingen af data

Workshoppen er for dig, der er GIS-koordinator, IT-arkitekt, IT-sikkerhedsansvarlig, digitaliseringsansvarlig, leder – eller på en eller anden måde arbejder med personrelaterede data.

Early bird-pris ved tilmelding senest den 18. august: 700,00 kroner


Tilmelding til arrangement

kr. 700,00

Felter markeret med * skal udfyldes

Skriv det manglende tal i ligningen *

Du skal være medlem for at deltage. Bliv medlem her