Hvornår
Dato - 25/10/2018
15:00 - 17:00

Tilmeldingsfrist
19/10/2018 23:59

Sted
Middelfart Rådhus

Antal tilmeldinger
6 tilmeldte (24 pladser tilbage)

Hent kalender: iCal


—- OBS! Arrangementet er desværre aflyst —

 

Nu kan du komme med på tur og endnu tættere på alle de marsvin, der lever i Lillebælt.

I april 2017 blev verdens første online lyttestation, hvor alle kan komme og lytte med, indviet på Gl. Havn i Middelfart. Her kan du 24 timer i døgnet gå om bord i styrehuset ved Lillebæltværftet og lytte til livet under havoverfalden. Kom med på gå tur til lyttestationen og hør hvordan live-lyde fra under havet deles med andre. Eller find selv lytteposten lige nu og her:

https://marsvin.naturparklillebaelt.dk/app/naturparklillebaelt/public/?poi=1#stamenTonerLite/12/9.7093/55.4987/

Niels Ole Præstbro, ssekretariatskoordinator for Naturpark Lillebælt, fortæller om lyttestationen, brugen af data samt det samarbejde der er i mellem de 3 kommuner (Middelfart, Fredericia og Kolding) og Naturparken.

Jesper Gaardboe Jensen, projektchef i Geo Fyn, fortæller om app’en. Hvad har tankerne været? Hvilken tekniske overvejelser har der været? Hvad erfaringerne? Hvor er vi på vej hen?

Naturpark Lillebælt er Danmarks største naturpark. En marin naturpark med det strømmende bælt som kerne, omkranset af smukke kystnære landskaber. Her findes en af verdens tætteste bestande af hvaler – de små marsvin. Naturparken arbejder for, at vi sammen skaber et hav af oplevelser, som giver os lyst til at passe på og forbedre Lillebælt.

I Middelfart by er det gratis at parkere, uanset om du parkerer i P-huset i Havnegade, hvor du kan parkere uden tidsbegrænsning eller på nogle af vores mange bynære p-pladser.

 


Tilmelding til arrangement

Der er lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv venligst til geoforum@geoforum.dk for at høre, om der kunne være en mulighed for at deltage alligevel.