Hvornår
Dato - 24/01/2019
17:00 - 20:30

Tilmeldingsfrist
17/01/2019 17:00

Sted
Vejle Kommune

Antal tilmeldinger
20 tilmeldte (10 pladser tilbage)

Hent kalender: iCal


Der er fuld fart på udviklingen i Vejle Kommune. Der er en befolkningsvækst på ca. 1.000 borgere om året, nye virksomheder flytter til, og nye boligbyggerier er på vej. Samtidig er der også en række udfordringer, som der skal håndteres og findes gode løsninger på. Det gælder f.eks. mobilitet og klima.

Vejle Kommune er den første kommune i Danmark, der har investeret i et 3D-studie. Her er der adgang til fremtiden. Og til fortiden. Og til en verden, der kun er fiktion. Her er fremtidens Vejle i 3D. Man kan se, hvilke projekter der er på vej, hvor store de bliver, og hvordan de passer til virkeligheden. I 3D-studiet bliver nye og spændende data tilgængelige på nye måder.
Poul fra 3D-studiet vil fortælle om anvendelsen af studiet.

Denne udvikling i Vejle er jo også sket omkring havneområdet, derfor planlægger vi en guidet havne-vandring, med en medarbejder fra det tekniske område i Vejle Kommune.

Efter arrangementet byder Geoforum på en let anretning.

Arrangementet er gratis for Geoforums medlemmer.

Vi glæder os til at se jer.

Hvis I skulle blive forhindret, må I meget gerne give os besked i god tid .


Tilmelding til arrangement

Der er lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv venligst til geoforum@geoforum.dk for at høre, om der kunne være en mulighed for at deltage alligevel.